Gyors és profi segítség, hihetetlen jó árak

Az ember néha nehéz helyzetekbe kerül a saját életét tekintve és olyankor bizony még fogalma sincs, hogy az egészet tekintve, ha pár hónap elteltével is, hihetetlen sikereket fog tudni elkönyvelni annak, hogy valamiben kudarcot vallott, vagy valami nem sikerült neki, amit fontosnak vélt, nagy jelentőséggel bírt számára. Én sem gondoltam, hogy ilyen történhet, mindaddig, míg meg nem tapasztaltam a saját életemben. Hihetetlen sokat küzdöttem ugyanis azért, hogy tudjak venni a feleségemmel egy kis házat vidéken. Hihetetlen szép kerttel, pici, de nagyon kedves kis családi házat varázsoltunk belőle, és persze a munka akkor még teljesen rendben volt. Sosem gondolkodtunk abban, hogy mi valaha is albérletben fogunk lakni, mint ahogyan azt sem gondoltam volna sosem, hogy a házasságunk tönkre mehet. Mindez azonban valóra vált. Talán olyan sokat dolgoztunk a házon és hogy mindenre meg legyen teremtve az anyagi feltétel, hogy teljesen elhidegültünk egymástól, és egyszer csak közölte velem, hogy ő válni szeretne.

Persze ekkor úgy éreztem, hogy tönkre ment az életem, és már semmi sem fogja helyre hozni, és minél messzebb akartam kerülni attól az életemtől és tőle is, ezért Pesten vállaltam munkát, és kezdtem bele az albérlet keresés rögös feladatába. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz egy jó kiadó lakás megtalálása de persze olyan szempontból jót is tett, hogy teljesen elvette a figyelmemet, és ráébresztett, hogy az új életem csak akkor lesz sikeres, ha minden gondolatommal és energiámmal arra koncentrálok hogy fel tudjam építeni. Nem volt tovább időm és lehetőségem sajnálni magamat, ami igazán jót tett, azt gondolom.

Persze azt gondolom, hogy sosem találtam volna megfelelő albérletet a kiadoszobabudapest.hu segítsége nélkül, hiszen az ő kínálatunkban talált rám egy 7 kerület kiadó szoba, ami végül bevitt egy fantasztikus társaságba, akik ma már jó barátaim. Az életem teljesen megváltozott, de azt kell mondjam, hogy sokkal jobb lett. Talán túl fiatal voltam még a házassághoz. Mos van egy tökéletes párkapcsolatom, boldog vagyok, egy 7 kerületi kiadó szoba az otthonom, amit imádok, akikkel együtt lakom pedig egytől egyig jó barátaim, a munkámat szeretem, és elég jól is fizet, egyszóval a változás pozitív irányba hatott az életemre, boldog vagyok. Azt gondolom, hogy csak köszönhetek a volt feleségemnek, hogy volt elég bátor kimondani hogy a kettőnk dolga befejeződött. És persze a kiadoszobabudaest.hu csapatának is, hogy fantasztikus segítséget nyújtottak és még nyújtanak a mai napig is az albérlet tekintetében. Gyors segítséget, hihetetlen jó árakat és fantasztikus szobákat és kiadó lakások sorát találtam náluk. Csak ajánlani tudom őket mindenki számára.