Meglepő és hihetetlen

Az ember mindig arra vágyik, hogy egyszer beülhet egy vezetői székbe, és el tudja kezdeni azt a fajta építő és fenntartó munkát, amire mindig is vágyott, mondjuk ha úgy alakul a tervezése és az ambíciója, éppen egy nagyvállalat élén. Én mindig is arra vágytam, hogy egy ilyen vezérigazgató lehessek. Persze sokkal egyszerűbb egy kisebb céget irányítani, és főleg azért, mert egy ekkora szervezet szinte minden féle változásra merev elutasítással és elzárkózással reagál, de erre is megvannak a megfelelő technikák és taktikák, és persze én mindig is a kihívásokat kerestem. Az egyszerű és könnyen kivitelezhető feladatok engem nem vonzottak sosem. Mindig a nagyon nehéz és furfangosságot, erőteljes kreativitást és szakmaiságot igénylő feladatok vonzottak. Ez vonzott akkor is, amikor ennek a cégnek a vezetését elvállaltam.

Azon törtem épp a fejem, hogy mivel tudnám fejleszteni viszonylag rövid idő alatt, gyorsan a céget, amikor rájöttem, hogy senki sem foglalkozik a karriertervezéssel, és az emberek folyamatos tanulásának biztosításával. Ha ugyanis a munkavállaló motivált, akkor sokkal nagyobb lelkesedéssel és energiával tudja magát belevetni a mindennapi munkába, ráadásul a csapatépítő tréningek hihetetlen összetartást és így persze szervezeti eredmény növekedést és hatékonyság fokoást tudnak elérni a cégek életében. El is kezdtem tehát megfelelő külső szakértő csapatot keresni a feladatra, és ekkor találtam rá a kogwheel csapatára, akik a mai napig az egyik legjobb döntésemnek bizonyulnak immár három éve.

Azt mondhatom ugyanis, hogy amióta ez a csapat végzi a tréning feladatok ellátását a cégen belül nem csak a kommunikációs tréning és a stresszkezelés, valamint a csapatépítő tréning hozott eredményeket és sikereket, hanem a vezetők számára kifejlesztett tréning sorozat is, ami nem az egyes munkavállalók fejlesztését tűzi ki célul, hanem kifejezetten a vezetőkre koncentrál, és azt kell mondjam, hogy számokban mérhető, kifejezett bevételnövelő hatással és eredményekkel rendelkezik. Biztos vagyok benne, hogy aki a Kogwheel csapatát választja nem fog csalódni. Csak eredményekre és hihetetlen vállalati hangulatnövekedésre számíthat.