A cégem legújabb sikere

Amikor megalapítottam a vállalkozásomat egy kis három fős cég volt, közel négy éve, és az volt a nagy vágyam, hogy ennek a három embernek olyan munkahelyet és megélhetést tudjak biztosítani, ahol jól érzik magukat és amiből egy normális életszínvonalat fenn tudnak tartani. Kicsiben kezdtük, de úgy gondolom, hogy nem is lehetetett volna szerencsésebb az utunk, mert most már huszonketten dolgozunk a cégnél, és azt kell mondjam, a vállalati légkör nagyon jó, imádok bejárni én is dolgozni, a számok pedig egyre növekednek, így nem csak az év végi jutalmak tekintetében tudok nagyvonalú lenni, de fejlesztéseket is ki tudok alakítani, ami külön örömömre szolgál.

Persze mindig vannak olyan járulékos dolgok, amikre nem gondolok az elején, mert hát én sem vagyok a legjobb azért minden területen, de mivel mindig hagyok tartalékot a költségek tervezésénél ezzel sosem szokott probléma lenni. Legutóbb például kialakítottunk egy telefon parkot a kollégáknak, amiknek természetesen nagyon örültek, és én is hálás vagyok az életnek hogy ilyen fejlesztéseket csinálhatok most már, de hát amikor az első készülék kijelzője összetört rá is jöttem, hogy valamire megint nem gondoltam, a szerviz szolgáltatás biztosítására.

Hála a jó égnek, nekem már régóta iphone készülékeim vannak, és csak a https://iszereles.hu/ csapatra bíztam bármikor, amikor problémám adódott, hiszen tényleg nagyon profi módon és gyorsan dolgoznak, megbízható módon és nagyon jó áron, így tehát felkerestük őket, és egy tökéletes új partnerrel gazdagodtunk. Bárcsak minden nehézség ennyire könnyen és lazán megoldódna, és főleg ilyen jó eredménnyel. Néha a projektek esetében szerencse is kell, hogy amire nem gondoltunk, az szépen és egyszerűen oldódjon meg. Persze nem könnyű egy-egy fejlesztést végig vinni, de sikere csak annak lehet, aki ezeket megugorja. Éppen ezért én mindig próbálkozok vele, és azt gondolom szerencsésnek mondhatom magam, amíg ilyen partnerekkel sodor össze közben a szél, mint az iszereles is.