Új munkahelyem legnagyobb sikere

Nem olyan régen, számomra azt gondolom, hogy kifejezetten kellemetlen időszakban, a vírus kialakulásának kezdetén váltottam munkahelyet, és lettem egy étterem vezetője. Persze ez egyébként is nagy váltás volt nekem aki előtte marketing területen dolgozott, hát még így, hogy a betérő vendégek kezdetben folyamatosan csökkentek, majd bezárásra kényszerítettek bennünket. Nagyon gyorsan ki kellett találnunk valami olyan megoldást, amivel a törzsvendégeink kiszolgálást kapnak és nem veszítjük el őket, és akár újabb embereket is tudunk szerezni, akik elégedetten tudják fogyasztani az ételeinket.

Nem volt nehéz kitalálni, hogy az egyetlen jó és hatékony megoldás számunkra is az, hogy ha egy online rendelési felületet alakítunk ki, ahol meg tudják rendelni az ételeinket, és házhozszállítással ki tudjuk szolgálni így az összes vendégünket, legyenek akár régi törzsvendégek, akár új betérő fogyasztók. Persze ez a folyamat sosem könnyű, most pedig az idő is nagyon sürgetett bennünket, de hála a jó égnek egy tökéletes webes csapatot találtunk meg erre a feladatra, akik iszonyat gyorsan és rugalmasan ki is alakították számunkra ezt a felületet.

Ekkor azonban felhívták a figyelmemet arra, hogy nyilván nem fognak beleszólni, hiszen a mi projektünk, de ők egy javaslattal élnének, hogy az ételfotózás feladatát a Fotoda csapatával végeztessük, hiszen minél szuperebb képek lesznek fenn az ételekről, annál több lesz a megrendelésünk. A tanácsot megfogadtam, és nyilván, nekem is eszembe juthatott volna, hogy az ember netről és az étlapról is könnyebben vásárol ételt, ha megfelelő minőségű és élethű képet lát róla, ezért a fotodastudio.hu csapatát kértem meg a termékfotózásra. A siker nem maradt el, az éttermünk pedig most már újra nyitott, de a házhozszállítás megmaradt és továbbra is imádják az emberek.