Tökéletes étlap gyorsan és profi módon

Nem olyan régen felkérést kaptam egy étterem vezetésére, és meg kell mondjam őszintén, hogy bár nagyon sokáig gondolkodtam, hogy elfogadjam -e a munkát, végül igent mondtam a felkérésre. Hihetetlen nagy felelősség egy ilyen pozíció elvállalása, hiszen felelősséggel tartozom a tulajdonosok álmának folytatásáért, a vállalkozás folyamatos működésért és fejlődéséért, és persze egyben a munkavállalók egzisztenciájáért és megélhetéséért egyaránt. Nem volt könnyű időszak az elmúlt két év az éttermek számára, így ez a csapat is nagyon sokat szenvedett, és a vezető el is fáradt a harcban a vásárlók megtartásáért és a fennmaradásért. Nem volt könnyű dolgom átvenni a munkát de azt gondolom, hogy nagyon jó úton haladunk a biztos eredmények és a hosszú távú stabilitás célja felé.

Az első dolgom az volt, hogy egy kicsit a design tekintetében átalakítottam a tulajdonosi gondolkodást és persze a marketing elemeket is, és megoldottuk, hogy ne csak elvitelre lehessen vásárolni, hanem kiszállítással is. Ehhez kellett egy tökéletes weboldal, ahol az emberek meg tudják nézni, hogy mit rendelnek pontosan, ki is tudják fizetni a rendelésüket és így gyorsan és könnyen tudnak vásárolni akár otthonról is. A covid időszak teljesen átalakította a vásárlói szokásokat egyaránt. Eddig nem igazán volt jellemző, hogy szivesen rendelnek az emberek tőlünk az otthonaikba, most azonban egyre többen döntenek így a vásárlásról.

Ehhez persze egyetlen dologra van még szükség a profi és biztos működésű weboldal mellett, kifejezetten minőségi és szép termékfotókra, vagy ha úgy tetszik profi ételfotózás megoldására. Ebben pedig végül a Fotoda csapata volt a segítségünkre, akik csak ajánlani tudok bárki számára, aki tökéletes eredményt szeretne. Bennük biztosan nem fog csalódni.