Ha bajban vagy

Nem is tudom mikor éreztem utoljára azt a kilátástalan és nehéz érzést mint valamelyik nap, amikor a telefonom véltlen leejtettem és két emelet esés után teljesen összetörve tartottam a kezemben. Sosem gondoltam rá, hogy nekem valaha ilyen problémám lesz, mindig is nagyon vigyáztam a telefonomra, hiszen minden adatom benne van, rengeteg telefonszám és egyéb adat szerepel benne és nem igazán van róluk másolat. Persze ez az én hibám, de sokszor az ember már túl későn kezd el a fejéhez kapni, mint én is tettem.

Elkezdtem érdeklődni, valamelyik ismerősöm nem tud-e véletlen olyan embert, aki képes egy ennyire összetört telefonból is lementeni az adatokat, és meglepetésemre a második ember akit megkérdeztem valahogy pont így járt mint én, és elmondta, hogy a legjobb mobiltelefon szervíz az andoridszerviz.hu csapata, akik már őt is kisegítették hasonló esetbe, és csak ajánlani tudja őket.

Gyorsan fel is kerestem őket és egyáltalán nem kellett csalódnom a munkájuk eredményében. Nagyon gyorsan és hatékonyan szinte minden adatot le tudtak menteni a telefonomról, sőt, még arra is kaptam tőlük tippet, hogy hogyan tudnám egyszerűen és gyorsan minden nap végén megoldani hogy az adatok biztonsági mentésként meglegyenek, mert az a baj, hogy ha mondjuk ellopják a telefonomat vagy teljesen megsemmisül, akkor biztosan nem tudnak már adatot lementeni róla. Jobb vigyázni ezekre a dolgokra, mert tényleg fontos adatok vannak mindig a telefonomon. Ennek tükrében pedig én is úgy vélekedek, hogy hihetetlen profi ez a csapat, csak elégedett ügyféllel találkoztam egész végig még ott voltam, szóval én már csak hozzájuk fordulok bármi segítségre van szükségem és ezt tudom javasolni mindenki számára.