A cég legnyerőbb márkája

Az ember, amikor megálmodik magának egy sikeres céget, és elkezdi letenni az alapokat, éjt nappallá téve dolgozik és igyekszik figyelmen kívül hagyni a sok negatív véleményt, a rosszalló nézéseket, a kudarcot jósló gondolatokat az ismerősök, rokonok körében, akik egy része féltésből, egy része féltékenységből próbál minket távol tartani ettől az úttól, akkor azon álmodozik titokban, hogy majd pár év múlva, mikor már szépen és jól működik a vállalat, folyamatos lesz a növekedés, akkor olyan felméréseket, projekteket tud véghez vinni, amik igazán izgalmasok számára és amik a vállalati folyamatokat javítják vagy a vállalati hangulatot emelik feljebb. Hála a jó égnek, én elmondhatom, hogy most már, hat évvel a vállalatom alapítása után itt tartok. Az alapok erősek, a vállalat szépen működik, mindenkinek megvan a maga feladata és mindenki szépen teszi is a dolgát. A vállalati növekedés folyamatos és szép tartalékokat is képeztünk már, egyszóval a működés biztos és nem igazán veszélyeztet minket jelenleg semmi.

Éppen ezért elkezdhetem azokat a projekteket, felmérésket megvalósítani, amik a jó vállalati légkört segítik, és könnyítik a munkavállalók munkáját, hiszen fő szándékom hogy olyan munkahelyeket teremthessek, ahol tényleg öröm dolgozni és a munkatársak jókedvvel jönnek be minden reggel a kapun. Fel is mértem, hogy melyek azok az eszközök, márkák a cégen belül, amik nagyon hasznosnak és szeretettnek hatnak náluk és melyek azok, amelyeket le kellene cserélni.

Meglepő eredmény született, mert a márkás, gyári telefon kiegészítőket például mindenki hanyagolni szeretné, és helyette a baseus hungary termékei nyerték el a tetszésüket, mert elmondásuk szerint nem csak az ára jobb, hanem sokkal tartósabbak és strapabíróbbak ezek a termékek. Emellett pedig volt még néhány irodaszer, ami márkáját változtatni kívánták, de alapjában véve nagyon meg vannak mindennel elégedve és új termékeket nem kívánnak bevonni a munkába. Azt gondolom ebből az látszik, hogy jó eredménnyel haladok a célom felé. Persze a baseus hungary termékeinek számát növeltük a vállalatnál.